Musik till allt och alla!

Musik till allt och alla!

...................................................................................................................

Firman "Lill-Frans Musik" drivs av Thomas Pedersen, musiker, trubadur och överlevnadskonstnär i Sveg, Härjedalen. Son till Frans, pappa till Jack. Sjunger och spelar i alla tänkbara sammanhang och situationer.

Ännu en lördag förstörd...

Färjestads BKPosted by Thomas Pedersen Sat, October 23, 2010 18:55:03

Färjestad - Södertälje, 1-4. FBK var exakt så dåliga som siffrorna visar. Nä förresten, man var sämre. Alexander Salak höll nere siffrorna när SSK skapade tryck i ett virrigt hemmaförsvar.

Bara att glömma denna match, dock med lärdomen om att det aldrig går att vinna, ens ta poäng, genom att bara ställa in skridskorna på isen. Även om man möter seriens sämsta lag, som jag fortfarande tycker att SSK är, oavsett tabellposition.

För några korta ögonblick, tidigare i veckan, så hade jag en liten (om än mikroskopisk) tanke på att åka ned och se denna match på plats med grabben Jack som längtar efter att få se FBK live. Som tur är stannade vi hemma och vi kommer heller inte att åka ned förrän FBK hittat ett stabilare spel på hemmaplan. Nu blir man ju helt stirriga så fort man hamnar i underläge.

Chans till revansch redan på tisdag när Timrå kommer på besök. Bara hoppas att FBK får första målet då, annars lär det vara kört - igen.

  • Comments(0)//www.lillfrans.se/#post71