Musik till allt och alla!

Musik till allt och alla!

...................................................................................................................

Firman "Lill-Frans Musik" drivs av Thomas Pedersen, musiker, trubadur och överlevnadskonstnär i Sveg, Härjedalen. Son till Frans, pappa till Jack. Sjunger och spelar i alla tänkbara sammanhang och situationer.

Jack - Challe Berglund, 1-0

Färjestads BKPosted by Thomas Pedersen Fri, October 29, 2010 08:36:49

"Herregud vad dom röda är dåliga. Färjestad är ju mycket bättre!"

Jack hade analysen klar när Dick Axelsson hängde in 3-0 mot Modo igår. Kort därefter tog Modo-coachen Challe Berglund timeout.

"Hade du spelat i Färjestad hade dem varit ännu bättre pappa!" Tack för det min älskade son, men jag är rädd att den analysen inte är lika övertygande.

Färjestad visade sitt fina bortaspel igen och hade inga som helst problem att vinna mot ett Modo som nu inte gjort mål på fyra matcher. Det är tydligen rekord. Jag led med Modo-spelarna, som hade extremt svårt att få till det framför kassen. Jag led för jag vet att jag blir oerhört frustrerad, bara av att titta på, när FBK har sina (kortare) perioder av måltorka.

Men jag slutade lida i samma ögonblick som Anton Hedman i Modo helt onödigt kör över kapten Rickard Wallin som får nyckelbenet avslaget. Det är ca 30 sekunder kvar av matchen, man ligger under med 0-3. Onödigt. Du är en pajas Hedman och får nog se upp lite extra i Löfbergs Lila Arena den 4 december.

Wallin blir borta 6-7 veckor enligt de första rapporterna. Förhoppningsvis kortare och som tur är kommer det snart ett landslagsuppehåll. Frågan är om inte FBK ska korttidsvärva en spelare under tiden. Hannes Hyvönen går hemma i Karlstad och är klubblös. Matt Murley, som gjorde succé i Linköping är även han tillgänglig.

Imorgon kommer Skellefteå AIK på besök i LLA. Jag hoppas att FBK kan spela lika avslappnat som igår, då tror jag inte SAIK har en chans.

Citatet: "Har Brynäs köpt Greissen i säcken?" //S. Strickert

  • Comments(0)//www.lillfrans.se/#post77