Musik till allt och alla!

Musik till allt och alla!

...................................................................................................................

Firman "Lill-Frans Musik" drivs av Thomas Pedersen, musiker, trubadur och överlevnadskonstnär i Sveg, Härjedalen. Son till Frans, pappa till Jack. Sjunger och spelar i alla tänkbara sammanhang och situationer.

I've got blisters on my fingers!

SpelningarPosted by Thomas Pedersen Mon, November 01, 2010 11:48:00

När gitarren har vilat i över en månad så får fingrarna rejält med stryk när det trubaduras i ca 8 timmar på två dagar. Men roligt är det och folk var nöjda.

Vi spelade in gigget på Knuten i fredags men vi får se om vi släpper något av det materialet. Tror inte ljudet blev särskilt bra men det är möjligt att Jocke kan trolla i datorn.

I lördags styrde jag till Gurras i Härdal och spelade på en dopfest för ett litet men trevligt sällskap. Fick god hjälp av Dr Weimer som hade med sig sin gitarr och bl a framförde vi en gammal Clapton-favorit; "Nobody knows you when you're down and out". Jag har alltid gillat den låten men aldrig vågat mig på den.

Jag och Weimer har spelat tillsammans i Willie Lee's men då spelade han piano och jag trummor så det var en ny erfarenhet med oss båda på gitarr och sång. Men det lät bra, vi sjöng stämsång som om vi inte hade gjort annat och musiksmaken verkar vara ungefär likadan. Kan hända vi kör nåt gig tillsammans framöver, om doktorn har tid.

Söndagen blev en lugn historia. Fixade lite bättre ordning i replokalen så det slipper se ut som Rockslaget part II. Skulle behövas ny färg på de pippi-gula väggarna men det kanske går att lösa med affischer på våra idoler i stället.

Det var ju även hockey i lördags och FBK förlorade (som vanligt) på hemmaplan mot Skellefteå AIK som var det bättre laget. Gästerna gick ifrån till 0-4 innan FBK vaknade en aning och Dick Axelsson hade stor show när han gjorde ett äkta hattrick fram till 3-4. Men sedan blev det stopp.

Ny vecka, nya tag och idag ska Chevy III in på verkstad. Vi har verkligen noll flyt med våra Cheva-bussar...

  • Comments(0)//www.lillfrans.se/#post79