Musik till allt och alla!

Musik till allt och alla!

...................................................................................................................

Firman "Lill-Frans Musik" drivs av Thomas Pedersen, musiker, trubadur och överlevnadskonstnär i Sveg, Härjedalen. Son till Frans, pappa till Jack. Sjunger och spelar i alla tänkbara sammanhang och situationer.

Toy story - en genial film...

LivetPosted by Thomas Pedersen Wed, November 10, 2010 08:59:41

Idag öser vi ofta saker i drivor över våra barn. Oftast går grejerna sönder eller så blir dem liggande i lådor och bortglömda. Att dem går sönder beror ibland på bristande kvalitet men oftast för att barnen inte är rädda om sakerna eftersom de har så många.

Jag var själv ganska rädd om mina saker när jag var liten och uppskattade de saker jag fick. Om något gick sönder försökte jag laga, annars så sparade jag de trasiga prylarna, för jag hade inte hjärta att slänga dem.

Hemma på Äggen finns massor av leksaker kvar sedan jag var liten och trots att mor och far har sju barnbarn som härjat runt med sakerna så är det mesta fortfarande helt. Det om något, måste vara ett tecken på att det var bättre kvalitet på leksaker förut, för si sådär 20-25 år sedan.

En del saker har jag gömt i lådor i förrådet och ibland tar jag fram någon gammal pryl och ger till Jack under högtidliga former; "Den här hade jag när jag var liten. Titta! Den fungerar fortfarande!"

Se Toy story-filmerna med era barn. Ni kommer att känna igen er och barnen har något att lära av filmerna. Att vara rädda om sina saker och framför allt, att leka med dem! Har ni inga barn? Se filmerna ändå, ni har ju i alla fall varit barn.

  • Comments(0)//www.lillfrans.se/#post85